یازدهمین آیین تجلیل از پیشکسوتان برگزیده پارک فناوری پردیس برگزار شد

جستجو
صفحه اصلی
چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
یازدهمین آیین تجلیل از پیشکسوتان برگزیده پارک فناوری پردیس برگزار شد
یازدهمین آیین تجلیل از پیشکسوتان برگزیده پارک فناوری پردیس برگزار شد

پیام پردیس / یازدهمین آیین تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس با حضور مهدی صفاری نیا، رییس پارک فناوری پردیس، رضا سجادی مدیرعامل انجمن خیرین توسعه و فناوری ایرانیان و پیشکسوتان به همراه مدیران عامل و فناوران شرکت های عضو پارک در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس برگزار شد.

در این مراسم ابتدا از سجاد قدبیگی متولد ۱۳۶۳ از شازند بعنوان مدیر تحقیقات شرکت زیست تخمیر توسط صفاری نیا رییس پارک فناوری و سحر بهمنی مدیرعامل زیست تخمیر تجلیل شد. قدبیگی دکتری داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتری تخصصی Ph.D شیمی دارویی از دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارد.
وی بیش از ۱۲۰ طرح تحقیقاتی در زمینه های تولید ماده اولیه و محصول نهایی دارد که مدیریت طرح و برنامه ریزی و بررسی مارکت تا رسیدن به محصول را انجام داده (۱۵ طرح ماده اولیه دارویی، بیش از ۳۰ طرح محصول نهایی دارویی، بیش از ۵۰ طرح مکمل های غذایی و دارویی)، وی بیش از ۸ مقاله ‌isi و ۳ طرح بالینی را در پرونده کاری و پژوهشی خود دارد.

در ادامه از منصوره حسام تجلیل شد، وی متولد ۱۳۵۶ از شهر گرگان بعنوان مسئول فنی و مدیر تضمین کیفیت شرکت فرآورده‌های پویش دارو، دکتری داروسازی از علوم پزشکی تهران، دارای ۴ عنوان تحقیقاتی-پزشکی به عنوان مدیر و همکار پروژه و دارای مقاله نمایه شده در مجلات داخلی و ISI است.
وی عضو انجمن علمی داروسازان ایران است و موفق به ساخت مشتقی از پلیمر کایتوزان جهت دارورسانی به کلون شده است.

در ادامه این مراسم از علی اشکوری بعنوان یکی دیگر از فناوران برتر سال ۱۴۰۱ تجلیل شد که متولد ۱۳۴۷ از تهران ومدیر گروه تحقیقات دیجیتال و پردازش سیگنال شرکت سازگان ارتباط است‌.
وی دکتری مهندسی برق با گرایش مخابرات سیستم را از دانشگاه شهید بهشتی گرفته و ‌دارای ۴ طرح تحقیقاتی-صنعتی به عنوان مدیر و همکار پژوهشی ودارای ۳ مقاله ISI
همکار در سامانه تحلیل سریع باند فرکانس، پژوهشگاه نصر، (جشنواره خوارزمی) است و رتبه اول کشور در مسابقات قرائت و مفاهیم قرآن کریم را کسب نموده است.
گفتنی است انتخاب فناوران برتر پارک فناوری پردیس براساس فراخوانی بود که مدتی پیش منتشر و طی آن از شرکت‌های عضو خواسته شده بود تعدادی از متخصصان و فناوران برجسته خود را معرفی کنند.
«سوابق برجسته تحصیلی و آموزشی»، «مقالات و کتب تألیفی»، «تجربه کاری برجسته و مهم در حوزه فناوری و نوآوری»، «نقش فرد در تولید و توسعه خدمات یا محصولات شرکت (مهم‌ترین معیار)»، «افتخارات و جوایز علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی»، «عضویت در مجامع، انجمن‌ها و تشکل‌ها و بنیادهای علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی» معیارهایی بودند که مدیران عامل باید برای معرفی متخصصان برگزیده خود، مد نظر قرار می‌دادند.
همچنین لازم بود مدیران شرکت‌ها برای معرفی افراد مورد نظر خود دو نکته «اشتغال فرد برگزیده شرکت در حال حاضر در محل پارک» و «معرفی صرفاً از بین متخصصین فنی شاغل در شرکت که نقش موثری در توسعه محصولات و خدمات شرکت داشته‌اند» را در نظر بگیرند.
پس از معرفی تعدادی از متخصصان توسط شرکت‌ها و بررسی سابقه علمی و فناوری و دستاوردهای نوآورانه ایشان توسط اداره کل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس، 3 نفر به عنوان فناور برتر انتخاب شدند. در این رویداد که برای چهارمین بار و در يازدهمين آیین تقدیر از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس اجرا شد، 3 فناور برتر معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

اولین پیشکسوتی که مورد تقدیر قرار گرفت، محمدرضا لرنژاد بود. وی فارغ التحصیل فوق دکتری پزشکی مولکولی از دانشگاه دوسلدورف آلمان است که در خصوص مبتلایان به سرطان پستان و رحم در کلینیک زنان دوسلدورف در مقطع ارشد و دکتری تخصصی بیوشیمی و ایمونولوژی پژوهشی در کلینیک نفرولوژی و هماتولوژی و فوق دکتری سلولی و مولکولی در کلینیک هپاتولوژی و گوارش فعالیت داشته است.
سابقه فعالیت وی در خارج از کشور مدیریت آزمایشگاه Life science در شهر لینز کشور اتریش، فعالیت در پروژه های مختلف تحقیقاتی، کاربردی و صنعتی با مراکز بالینی، دانشگاه ها و شرکت های تولید کننده دارویی و مکمل های غذایی در اروپا، استادیار دانشگاه اشتوتگارت آلمان و فعالیت تحقیقاتی و بالینی در زمینه مکانسیم های سرطانی، تغذیه و بیماری پیر چشمی و عضویت در انجمن های فیزولوژی آلمان، فارماکولوژی اتریش و نانوتکنولوژی زیستی (BioNanoNet) اتریش است.

وی بعد از 25 سال، به وطن بازگشت و شرکت دانش بنیان پیشگامان پژوهش آناهیتا را در پارک فناوری پردیس تأسیس کرد. فعالیت شرکت از اواسط سال 1398 آغاز گردید و در همان سال دانش بنیان شد.
لرنژاد استاد راهنما و مشاور در دانشکده بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران از سال 1394 تا 1399و عضو هیئت امنای انجمن پلاکت ایران از سال 1400 تاکنون است.
وی عضو کمیته بین المللی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سال 1401 نیز است.

در ادامه این مراسم، از فرهنگ عابد مدیرعامل شرکت دانش بنیان تکوین و دکترای پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکترای بیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شد.
وی موسس و مسئول آزمایشگاه ivf مرکز تحقیقات ناباروری بیمارستان فاطمیه همدان از سال ۷۴ تا ۸۹ و آزمایشگاه بیمارستان مهدیه از سال ۸۹ تاکنون و عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۸۷ است.

در ادامه نیز از خسرو محمدلو مدیرعامل شرکت ایمن ایجاز تجلیل شد. وی متولد ۱۳۳۹ است و در حوزه تولید ابزارهای جراحی، تولید کاشتی های تیتانیوم داخل بدن (فک و صورت و جمجمه و ستون فقرات، قفسه سینه، کاستومایز) فعالیت دارد.
وی پیشرو در صنعت تجهیزات پزشکی و اولین تولید کننده ایمپلنت های فک و صورت با سبد کالای کامل است. از جمله فعالیت های او راه اندازی کارخانه تولید کاشتنی های تیتانیوم در کشور آلمان است.

گفتنی است، سخنرانی رضا سجادی پیرامون دستاوردهای انقلاب اسلامی، اجرای برنامه هنری و موسیقی زنده و سخنرانی سه برگزیده پیشکسوت از جمله بخش‌های دیگر برنامه بود.