کسانی که در قضیه گاز مجتمع هسا کوتاهی کردند را محاکمه کنید

جستجو
صفحه اصلی
شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
کسانی که در قضیه گاز مجتمع هسا کوتاهی کردند را محاکمه کنید
کسانی که در قضیه گاز مجتمع هسا کوتاهی کردند را محاکمه کنید

پیام پردیس / مجتمع هسا در فاز 3 پردیس واقع شده و دارای 91 بلوک با 1820 واحد است و انشعاب گاز این مجموعه به علت عبور لو‌له‌های گاز از زیر زمین، با خطر نشتی گاز مواجه شده‌ است؛ خطری که شرکت عمران و نظام مهندسی می‌بایست هنگام ساخت‌ واحدها به آن توجه می‌کردند و هم‌اکنون ساکنان این مجتمع باید هزینه بی‌دقتی متولیان ساخت‌وساز و اصلاح لوله‌کشی گاز را پرداخت کنند و در غیر اینصورت با قطعی انشعاب گاز مواجه می‌شوند.

گفتنی است در حال حاضر اخطار قطع گاز برای 280 واحد صادر شده است.

در همین رابطه حجت الاسلام سیدحسین حسینی امام جمعه شهرستان پردیس با بیان اینکه مشکلات گازرسانی مجتمع هسا ناشی از عدم نظارت و سهل انگاریِ دستگاه مربوطه است و مردم این هزینه‌ها را نباید پرداخت کنند گفت: اعلام شده تا ساکنین هزینه اصلاح لوله‌ها را که حدود 10 تا 15 میلیون است را پرداخت کنند، که اولا مردم یکبار برای این مورد پول داده‌اند و این عدم نظارت و سهل انگاریِ دستگاه مربوطه بوده که پول را گرفته‌اند اما کار باکیفیت و استاندارد تحویل مردم ندادند.

حسینی ادامه داد: از مسؤولان مانند فرماندار، دادستان و اصحاب رسانه که این مورد را پیگیری می‌کنند تا قضیه حل شود صمیمانه تشکر می‌کنیم، اما از مسؤولان انتظار داریم که یک بار برای همیشه قضیه گاز مجتمع هسا را قانونی و با سرعت حل کرده و کسانی که سهل انگاری و کوتاهی کردند را محاکمه و موظف کنید تا شبکه گاز رسانی این مجتمع را اصلاح کنند.