کارزار اعتراضی علیه افزایش عوارض آزادراه تهران–پردیس کلید خورد

جستجو
صفحه اصلی
چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴
کارزار اعتراضی علیه افزایش عوارض آزادراه تهران–پردیس کلید خورد
کارزار اعتراضی علیه افزایش عوارض آزادراه تهران–پردیس کلید خورد

پیام پردیس/ به دنبال افزایش ۴۰ درصدی عوارض آزادراه تهران–پردیس، جمعی از شهروندان پردیس ی با راه‌اندازی یک کارزار اینترنتی، اعتراض خود را نسبت به این تصمیم اعلام کردند. به گفته معترضان، این افزایش قیمت بدون بهبود محسوس در کیفیت مسیر یا ارائه خدمات جدید انجام شده و با شرایط اقتصادی مردم همخوانی ندارد.

معترضان تأکید می‌کنند آزادراه تهران–پردیس برخلاف بسیاری از آزادراه‌ها، مسیر تفریحی یا مقطعی نیست، بلکه شریان اصلی تردد روزانه صدها هزار نفر از ساکنان پردیس و شهرهای اطراف به شمار می‌رود؛ مسیری که برای رفت‌وآمد شغلی، تحصیلی، درمانی و دیگر امور ضروری استفاده می‌شود.

یکی از محورهای اصلی اعتراض، یکسان بودن نرخ عوارض برای ساکنان دائمی پردیس و مسافرانی است که شاید سالی یک یا دو بار از این آزادراه عبور می‌کنند. به باور امضاکنندگان کارزار، این شیوه محاسبه عادلانه نیست و فشار مضاعفی بر شهروندانی وارد می‌کند که ناچارند ماهانه ده‌ها بار از این مسیر تردد داشته باشند.

در متن این کارزار، خطاب به وزیر راه و شهرسازی و استاندار تهران، سه مطالبه اصلی مطرح شده است: لغو یا توقف افزایش اخیر عوارض، در نظر گرفتن تعرفه ویژه یا کارت تردد ماهانه با تخفیف مؤثر برای ساکنان دائمی پردیس، و انجام هرگونه تغییر نرخ عوارض تنها پس از اطلاع‌رسانی شفاف و اقناع افکار عمومی.

امضاکنندگان این کارزار هشدار داده‌اند بی‌توجهی به این مطالبات، به معنای نادیده گرفتن حقوق شهروندانی است که به‌طور ناخواسته به این آزادراه وابسته‌اند. آن‌ها تأکید دارند این موضوع یک درخواست ساده نیست، بلکه «مطالبه‌ای به‌حق» از سوی مردم پردیس است و انتظار دارند مسئولان هرچه سریع‌تر نسبت به آن پاسخگو باشند.