پیام پردیس / این همایش به همت سپاه ناحیه شهرستان و با حضور عبدالعظیم رضایی فرماندار پردیس، حجت الاسلام حسینی امام جمعه، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان، بخشدار مرکزی، روسای ادارات ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پردیس برگزار و طی آن از شهروندان شهرستان پردیس که در کنکور سراسری، مسابقات ورزشی و رویداد های فرهنگی و هنری افتخاراتی کسب کرده بودند تجلیل شد.
فرماندار پردیس در این همایش با ابراز خرسندی از حضور در میان جمعی از سخت کوش ترین افراد شهرستان گفت: افرادی که در این همایش حضور دارند، تلاش بسیار زیادی کرده اند و در رقابت های سنگین با محدودیت های بسیار زیاد شرکت کرده و موفق شده اند و موحب افتخار هستند و باید به تلاش خود ادامه دهند تا بتوانند آینده کشور را بسازند.
وی راهنمایی ها و حمایت های خانواده، مربیان و معلمان و تلاش افتخار آفرینان را در کنار هم موجب موفقیت دانست و خاطر نشان کرد: امیدواریم در آینده شاهد حضور افراد بیشتر از رشته ها و حوزه های بیشتری در این قبیل جلسات باشیم و جوانانی که برای دست یابی به موفقیت تلاش میکنند، با صبر و امید از فرصت جوانی استفاده کرده و جامعه را به سمت ترقی در علم، فرهنگ، ورزش و روابط انسانی پیش ببرند.
در پایان همایش افتخار شهر من از دو تن از جانبازان و ایثارگران ۷۰ درصد، نفرات برتر کنکور سراسری، قهرمانان مسابقات ملی و بین المللی ورزشی و افتخار آفرینان حوزه های هنری تجلیل شد.