نمایشگاه هنرهای تجسمی و صنایع دستی انقلاب در پردیس برگزار شد

جستجو
صفحه اصلی
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
نمایشگاه هنرهای تجسمی و صنایع دستی انقلاب در پردیس برگزار شد
نمایشگاه هنرهای تجسمی و صنایع دستی انقلاب در پردیس برگزار شد

پیام پردیس / در پنجمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، هنرمندان تجسمی شهر پردیس با حضور هنرمندان صنایع دستی اقدام به برپایی نمایشگاهی از آثار و دست ساخته های خود در محل سینما جام جم پردیس کردند.

این نمایشگاه با همکاری اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان پردیس و مدیریت سینما جام جم برگزار شد و 15 نفر از هنرمندان هنرهای تجسمی و صنایع دستی در قالبهای جاجیم بافی، چرم دوزی، کار روی سرامیک و سفال، خوشنویسی و خط نقاشی اقدام به ارائه آثار زیبای خود در این نمایشگاه نمودند.

همچنین در حاشیه این نمایشگاه، کارگاه وُرکشاپ هنری در رشته های مختلف بلاخص خوشنویسی استاد سید محمد علوی برگزار شد.

گونه زاده، مسئول داخلی برپایی این نمایشگاه درباره برگزارس این نمایشگاه گفت: با همکاری خوب مدیریت سینما جام و جم و مدیریت اداره میراث فرهنگی و گردشکری و با حضور هنرمندان خوب و ارزشمند رشته های مختلف تجسمی و صنایع دستی امکان ارایه و عرضه محصولات ساخت دست هنرمندان شهر پردیس فراهم شده است.

وی با اشاره به کیفیت و ارزش بالای هنری اجناس ارایه شده به خاطر دست ساز و دست دوز بودن آنها و همچنین مرغوبیت آنها و از همه مهمتر قیمت مناسبت این اجناس گفت: زمینه برای حضور مدیران و مردم برای بازدید و خرید از این نمایشگاه فراهم است و انتظار می‌رود شهروندان با حضور جمعی خود در این نمایشگاه ضمن بازدید و تهیه آثار، زمینه فعالیت این هنرمندان در منطقه را فراهم آورند.

گونه زاده در خاتمه تاکید کرد: با هماهنگی های صورت گرفته با مدیریت کانون فرهنگی و هنری مسجد آل یاسین مسجد حضرت ابوالفضل (علیه السلام ) پردیس قرار است جهت برگزاری هرچه بهتر این نمایشگاه روز های سه شنبه و پنجشنبه با حضور گروه سرود این کانون اهمیت و جایگاه هنری این نمایشگاه و چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب را با مردم خوب شهر جشن بگیرند.

گفتنی است که این نمایشگاه تا 23 بهمن ماه در محل سالن انتظار سینمای جام جم برپا است.