نقشه‌ دشمنان را با وحدت نقش بر آب کنیم

جستجو
صفحه اصلی
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
نقشه‌ دشمنان را با وحدت نقش بر آب کنیم
نقشه‌ دشمنان را با وحدت نقش بر آب کنیم

پیام پردیس / رئیس‌جمهور به همراه جمعی از اعضای هیات دولت پنجشنبه ۱۶ اسفندماه در سومین بخش از سفر دولت وفاق ملی به شهرهای استان تهران، به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند سفر کرد. نشست با فناوران و نخبگان دانش‌بنیان و بازدید از برخی شرکت‌های این حوزه، دیدار با فعالان کشاورزی و دامپروری شرق استان تهران و نشست با مدیران منطقه از برنامه‌های رئیس‌جمهور در این سفر یک روزه بود.
مسعود پزشکیان در جمع مدیران شرق استان تهران با تاکید بر اینکه باید خود را برای رسیدن به چشم‌انداز مورد نظر رهبر انقلاب آماده کنیم، گفت: باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و انسجام، نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم. اگر امید ما به خداوند و اتکای ما به باورهای خودمان باشد، راه را پیدا خواهیم کرد و ما باید این را باور کنیم.
وی افزود: هر شخص در جایگاه خود به عنوان یک مدیر، اگر هدفی را درنظر بگیرد، راه رسیدن به آن را پیدا خواهد کرد. تغییر را باید در خودمان ایجاد کنید و در این صورت است که راه را پیدا خواهیم کرد.
پزشکیان ادامه داد: اگر فکر می‌کنید که امید «من» هستم، بدانید که به جایی نخواهید رسید اما اگر بدانید که امید «ما» هستیم، به مقصد خواهیم رسید. این «ما» هستیم که می‌توانیم به جایی برسیم، نباید به یک انسان دل ببنیدیم چرا که انسان جایزالخطا است و با بروز خطا ممکن است، امیدها به ناامیدی تبدیل شوند؛ اما اگر با هم حرکت کنیم و جز خدا به کسی دل نبندیم، موفق خواهیم شد. دیگر نخواهیم گفت که امروز با ما همراهی نکردند چه کنیم، چرا که چه کنم برای وقتی است که با هم نباشیم.
به «من» دل نبندید؛ امیدتان به «ما» باشد
پزشکیان تاکید کرد: با هم راه پیدا می‌کنیم، به «من» دل نبندید اما به «ما» دل ببندید. باید از لبه آتش بترسیم که خدای ناکرده با هم دعوا کنیم و به هم طعنه بزنیم، در این صورت است که به مشکل برخواهیم خورد. هر شخص که می‌تواند باید به میدان بیاید و کمک کند، هر کدام از ما می‌توانیم کاری کنیم که دیگری نمی‌تواند و باید به این امر باور داشته باشیم.
وی گفت: در جایی که صدها کارشناس بهتر از من است، چطور می‌توانم رهنمود بدهم؟ دلیل بر جهالت انسان همین است که نداند باید تا کجا صحبت کند، جهالت از آنجا شروع می‌شود که من تصور کنم بر همه فنون مسلط هستم و برای همه شهرها و کل کشور نقشه بکشم.

ایرانمان را «با هم» می‌سازیم
رئیس‌جمهور اظهار داشت: با هم شهر، کشور، جامعه و ایرانمان را خواهیم ساخت؛ جز به خدا دل نخواهیم بست، با دیگران هم براساس قواعد داد و ستد می‌کنیم.
وی گفت: با باور خود می‌توانیم آینده بسیار زیباتری بیافرینیم و چشم‌انداز موردنظر رهبر انقلاب را محقق کنیم. باید در علم و فناوری و اقتصاد در منطقه اول باشیم و اینها به راحتی به دست نمی‌آید؛ باید شب و روز تلاش کنیم و زحمت بکشیم.

توصیه پزشکیان به نخبگان برای وسعت دید و نگاه آینده‌نگرانه
مسعود پزشکیان همچنین در جمع «فناوران و نخبگان دانش‌بنیان شرق استان تهران» در محل پارک علم و فناوری پردیس، اظهار کرد: در کشورهای در حال توسعه و با کشورهای توسعه نیافته، مشکل نبود راه حل نیست چرا که می‌توان از تجربیات جهان، صدها راه حل استخراج کرد، هیچ مشکلی نیست که برای آن راه حلی وجود نداشته باشد بلکه مشکل کمبود و یا عدم حضور کسانی است که علم و مهارت و انگیزه اجرای مساله را داشته باشند.
رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات بی‌نظیر انجام شده در پارک علم و فناوری پردیس، با طرح این سوال که چرا در سراسر کشور نتوانسته‌ایم راه چاره مشکلات را پیدا کنیم؟ افزود: واقعیت این است که صدها راه چاره برای حل مساله وجود دارد.
وی گفت: ساختار اداری و مدیریتی در کشور یخ‌زده و تصور تغییر در رفتار و کار از اذهان خارج شده که البته مدیریت بالادستی نیز مقصر است چرا که اختیارات را محدود کرده‌ایم و مدیران و کارشناسان منطقه اختیار تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی برای حل مسائل را ندارند. قالبی درست شده و همه را ناچار کرده‌ایم که از آن تبعیت کنند و هر زمان شخصی می‌خواهد کاری انجام دهد، می‌گوییم قوانین و مقررات اجازه این کار را نمی‌دهد. این مشکل اساسی در ساختار مدیریت کشور است که تلاش می‌کنیم آن را حل کنیم.

اعطای اختیارات بیشتر به استانداران در حال جمع بندی است
پزشکیان ادامه داد: در استانداری‌ها در حال بررسی مشکلات هستیم تا جمع‌بندی کرده و اختیارات لازم را اعطا کنیم تا کار کنند. باید دقت کنیم که نباید پس از اعطای اختیار کار بدتر شود چرا که اگر توانمندی نباشد کار بدتر خواهد شد. اختیارات خواهیم داد اما قرار نیست که کار خراب‌تر شود بلکه باید اصلاح شود.
وی اظهار داشت: در حالی که دانشگاه‌‎های جهان نسل چهار و پنج هستند و دیگر دانشگاه تک رشته‌ای و تک‌بعدی وجود ندارد، نیروها و استعدادهای کشور ما به دلیل نبودن بستر مناسب با مشکل مواجه هستند.
رئیس‌جمهور گفت: هنگامی که رئیس‌ دانشگاه بودم اعتقاد داشتم که باید به ما اختیار بدهند که کار کنیم اما بعدها متوجه شدم که اختیار دادن بدین معنا نیست که هر کاری دلمان خواست انجام دهیم در صورتی که اختیار باید با روش کار متناسب باشد، اگر به ما نگویند که باید چه کاری انجام دهیم ممکن است که خلاف سیاست‌‎ها عمل و رفتار کنیم.
پزشکیان افزود: باید مشخص باشد که چه کسی مسئول است، باید چگونه عمل کند و چگونه پاسخگو باشد؛‌ این روند در کشور ما مشخص نیست برای همین است که استانداران، مسئولان و وزرا هر کدام به یک شیوه عمل می‎‌کنند؛ دائم در حال ساختن و خراب کردن هستیم چرا که نقشه راه نداریم. ۴۷ سال است در کشور در حال تغییر مدیران هستیم، به جای اینکه مشکل را حل کنیم تصور می‌کنیم با تغییر آدم‌ها مشکل حل می‎‌‎شود.
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه به نخبگان امید داریم، ادامه داد: باید از دانشگاه‌ها و دانشجویان برای توسعه شهری و اجتماعی بهره بگیریم، ذهن دانشجویان هنوز منجمد نشده و قالب نگرفته است و لذا می‌توانند به راحتی چاره‌جویی کنند، باید از آنها کمک بگیریم تا مشکلات را حل کنیم.
وی تاکید کرد: گاهی وقتی کار را به واحدهای تخصصی واگذار می‌کنیم براساس قالب‌های قبلی عمل می‌کنند اما باید بدانیم با راه و روش قبلی کار درست نمی‌شود، اگر قرار بود درست شود تا کنون درست شده بود. راه‌ها و الگوهای گذشته، راهی نیست که ما را از وضعیت موجود بیرون بیاورد.

بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه تجهیزات پزشکی پردیس

رئیس‌جمهور از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی واقع در پارک علم و فناوری پردیس بازدید کرد.
در این نمایشگاه بیش از ۳۰ شرکت عضو پارک علم و فناوری پردیس، دستاوردهای خود از جمله انواع دارو، تجهیزات اتاق عمل، آی‌سی‌یو، دیالیز و سایر محصولات خود را به رئیس جمهور معرفی کردند.
این محصولات دانش‌بنیان تولید داخلی، کشور را از واردات بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات پزشکی بی‌نیاز کرده است. تجهیزات پزشکی به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه به تولید انبوه رسیده است و در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشورمان از آنها استفاده می‌شود.

حضور پزشکیان در شرکت دانش‌بنیان فناپ

پزشکیان در سفر به شهرستان‌های استان تهران (پردیس، فیروزکوه و دماوند)، از شرکت دانش‌بنیان فناپ در پارک علم و فناوری پردیس بازدید کرد.
شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) در سال ۱۳۸۴ و با همکاری جمعی از نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور تاسیس شد. فناپ دومین بازیگر بزرگ کشور در حوزه راهکارهای جامع بانکداری و پرداخت در ۷ هزار شعبه بانکی و بزرگترین ارائه دهنده خدمات ابری است و بزرگترین شبکه فیبرنوری اختصاصی کشور را دارد.اکنون فناپ در حال تلاش برای ارائه زیرساخت هوش مصنوعی و رایانش ابری به شرکت‌های مختلف است و آمادگی ارائه خدمات در حوزه سلامت را نیز دارد.فناپ دارای ۶ هزار و ۵۰۰ پرسنل و ۲۱ شرکت زیرمجموعه است.