پیام پردیس / داوود ریاحی معاون شهردار پردیس درباره جزئیات این خبر گفت: ساعت ۱۵:۴۵ امروز حریق بزرگ کارگاه تولید صنایع چوبی در منطقه خرمدشت به آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پردیس گزارش شد.
وی افزود: پرسنل شیفت ایستگاه های خرمدشت، فاز ۸ و فاز ۹ بلافاصله پس از دریافت گزارش به محل حادثه اعزام شده و به عملیات اطفای حریق پرداختند.
ریاحی خاطرنشان کرد: در حریق مذکور کارخانه بزرگ ۱۵۰۰ متر مربعی تولید صنایع چوبی در دو طبقه دچار آتش سوزی شده بود که با حضور به موقع آتش نشانان و برغم وجود مواد اشتعال زای متعدد از گسترش آن به سایر مراکز کارگاهی و همچنین تخریب کامل این کارخانه پیشگیری به عمل آمد.
وی ادامه داد: نکته مهم در این حادثه، دپوی ۵۰ بشکه تینر بعنوان یکی از مواد مورد استفاده در این صنعت با قدرت بالای انفجاری بود که در صورت رسیدن آتش به این انبار انفجاری بزرگ با خساراتی جبران ناپذیر مورد انتظار بود که تسریع در عملیات اطفای حریق از بروز این انفجار هولناک جلوگیری به عمل آورد.
معاون شهردار پردیس در پایان ضمن قدردانی از آتش نشانی شهرداری بومهن به سبب همراهی و کمک در این حادثه یادآور شد: خوشبختانه حریق مذکور حادثه جانی در پی نداشت.