مراسم تجلیل از خبرنگاران در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پردیس

جستجو
صفحه اصلی
چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱
مراسم تجلیل از خبرنگاران در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پردیس
مراسم تجلیل از خبرنگاران در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پردیس

پیام پردیس / در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین عبدالهی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور خبرنگاران گفت: رسالت خبرنگار سنگین است و خبرنگاران امانت داران مطالبات مردمی هستند، خبرنگار امین با خبری که تهیه می‌کند و در اختیار مردم قرار می‌دهد با این اطلاع رسانی توام با تدبیر می‌تواند در امید آفرینی در مردم نشاط عمومی جامعه نقش ایفا نماید.

عبدالهی در ادامه خطاب به خبرنگاران گفت: با هم بودن و انسجام شما بسیار مهم است و اگر در کنار هم باشید به نتایج بسیار بهتری خواهیم رسید.

وی افزود: با توجه به مطالبات جمعی خبرنگاران برای برگزاری جلسات مستمر ماهانه از مدیر خانه مطبوعات می‌خواهیم تا نسبت به برگزاری جلسات با هماهنگی در محل اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان اقدام نماید.

در ادامه این جلسه خبرنگاران شهرستان برخی از مسائل و دغدغه های خود و نقطه نظراتشان پیرامون موضوعات خبرنگاری در شهرستان پردیس را بیان نمودند و در پایان از خبرنگاران حاضر در جلسه تجلیل به عمل آمد.