دیدار اصحاب فرهنگ و هنر با فرماندار شهرستان پردیس

جستجو
صفحه اصلی
پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲
دیدار اصحاب فرهنگ و هنر با فرماندار شهرستان پردیس
دیدار اصحاب فرهنگ و هنر با فرماندار شهرستان پردیس

پیام پردیس / اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پردیس به همراه اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان، در دیدار با فرماندار پردیس اهم مشکلاتشان را با وی در میان گذاشتند.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین عبدالهی ضمن تشکر از قضاتلو فرماندار شهرستان برای برگزاری این نشست بیان داشت: از ابتدای انتصاب فرماندار شهرستان، هنرمندان پیگیر برگزاری نشست بوده اند و این گونه جلسات را برای ارتقا سطح حوزه فرهنگ و هنر در شهرستان موثر می‌دانند.

در ادامه، روئسای انجمنهای هنری خواستار حمایت فرماندار از انجمنها شدند و ابراز داشتند ظرفیتهای خوبی در انجمنهای هنری شهرستان وجود دارد که می‌تواند بخش عمده ای از برنامه های شهرستان را پوشش دهد و با محتواهای تولیدی هنری در سطح مدارس و محیطهای عمومی نقش ایفا نمایند.

همچنین انجمنها خواستار ایجاد گذر فرهنگی و ورود فعالیتهای انجمنها در سراهای محله و فرهنگسراهای شهرداری شدند. در این دیدار که مدیران موسسات فرهنگی و هنری و قرآنی هم توانمندیهای موسسات را برای اجرا برنامه های همایش و جشنواره ها بیان نمودند و آموزش مربیان قرآنی ( اجرای طرح بشری) به عنوان اولین برنامه موسسه قرآنی طائران نور بیان گردید.

در حاشیه این دیدار نیز از کارگردانان دو اثر نمایشی راه یافته به جشنواره تئاتر استان تهران به نامهای ننه زار و مارسی 1996 توسط فرماندار شهرستان تقدیر به عمل آمد.