توزیع نهال رایگان به مناسبت هفته درختکاری توسط شهرداری بومهن

جستجو
صفحه اصلی
يكشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
توزیع نهال رایگان به مناسبت هفته درختکاری توسط شهرداری بومهن
توزیع نهال رایگان به مناسبت هفته درختکاری توسط شهرداری بومهن

پیام پردیس / حسن الماسی در این باره اظهار داشت: در هفته درختکاری، طبق برنامه ریزی صورت گرفته و به منظور ارتقای فرهنگ زیست محیطی و جلب مشارکت شهروندان، تعداد ۱۵۰۰ اصله نهال رایگان توسط واحد فضای سبز شهرداری بومهن بین شهروندان توزیع شد.

وی ادامه داد: به همین منظور در روزهای اخیر تعداد زیادی نهال در فضاهای سبز شهری غرس شده و امروز نیز همزمان با روز گرامیداشت شهدا، به تعداد شهدای شهر بومهن و شهدای شاخص کشور اسلامیمان در مسیر تپه نور الشهدا، نهال کاشته شد.

سرپرست شهرداری بومهن افزود: هر ساله توزیع نهال به صورت رایگان در بین همشهریان بومهنی انجام می‌شود و هفته درختکاری فرصت مناسبی است تا مردم بیشتر با طبیعت و محیط زیست آشنا شوند.

این مقام مسئول با بیان اینکه نهال های اهدایی در نظر گرفته شده از نوع مثمر و غیر مثمر و سازگار با اقلیم شهر بومهن انتخاب شده اند اضافه کرد: ارائه مشاوره رایگان به مردم برای انتخاب گونه مناسب نهال، شکل و نحوه کاشت و نگهداری آن در هنگام توزیع توسط کارشناسان واحد فضای سبز شهرداری بومهن انجام شد.

الماسی توزیع نهال و داشتن اهتمام برکاشت درخت و حفظ فضای سبز در تمام طول سال را برای داشتن شهری زیبا و سر سبز مهم ارزیابی کرد و گفت: این مهم یک هم افزایی و همکاری جدی بین مردم و مسئولین را می‌طلبد که امیدواریم با مشارکت شهروندان محقق شود.