تقویت کارآفرینی مانع بروز بسیاری از ناهنجاری‌ها می‌شود

جستجو
صفحه اصلی
پنجشنبه ۵ آبان ۱۴۰۱
تقویت کارآفرینی مانع بروز بسیاری از ناهنجاری‌ها می‌شود
تقویت کارآفرینی مانع بروز بسیاری از ناهنجاری‌ها می‌شود

پیام پردیس / حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه شهرستان پردیس در حاشیه بازدید از نمایشگاه بانوان کارآفرین شهرستان پردیس گفت: بانوان کارآفرین شهرستان پردیس دستاورهای هنری خوبی را با هزینه کم و امکانات محدود در نمایشگاه ارائه کردند، شایسته است مسئولان با حمایت از بانوان کارآفرین به اشتغالزایی و درآمد زایی آنان کمک کنند.

وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه هایی با موضوع کارآفرینی در سطح شهرستان امیدآفرینی را به همراه دارد و در این نمایشگاه بانوان با کار در منازل و یا کارگاه‌های کوچک و کسب روزی حلال اقدام به کار آفرینی و اشتغالزایی برای خود و چند نفر دیگر کردند که قابل تقدیر است.
امام جمعه پردیس ضمن قدردانی از مسئولان که زمینه برگزاری نمایشگاه را در مجموعه فرهنگی ورزشی در فاز۳ شهر پردیس تامین کردند، اظهار داشت: بانوان کارآفرین با فروش دستاوردهای خود نیاز به حمایت دارند و در این راستا تبلیغ و ترویج برای معرفی دستاوردهای بانوان که با عزت نفس و هنر خود اقدام به کسب درآمد می‌کنند، ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه دستاوردهای هنری در نمایشگاه با قیمت مناسب عرضه می‌شوند، خاطرنشان کرد: تقویت کارآفرینی حمایت از مصرف کنند را نیز به همراه دارد چرا که در عرضه محصولات واسطه ها حذف شدند و محصول مستقیم به دست مصرف کنند می‌رسد.

حسینی با اشاره به همجواری نواحی صنعتی و پارک فناوری پردیس، یادآور شد: نواحی و صنعتی و پارک فناوری پردیس ظرفیت‌های مناسبی برای حمایت مادی و عملی از کار آفرینان شهرستان هستند.
فرمانده سپاه پردیس نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه بانوان کارآفرین گفت: تاکنون ۲ مجموعه کارآفرینی توسط سپاه راه اندازی شده که با حمایت از کار آفرینان به تولید آنها کمک کنیم.
سرگرد ابراهیم گرمابدری ادامه داد: در سال گذشته وام هایی برای اشتغالزایی و کمک به تولید به کارآفرینان پرداخت شد و در سال‌جاری تا پایان آبان ماه پس از انجام امور هماهنگی تسهیلاتی در اختیار کارآفرینان متقاضی قرار داده می‌شود.
وی افزود: بانوان کارآفرین در کارگاه‌های خانگی و کوچک با امکانات شخصی محصولاتی تولید کردند و برای عرضه محصولات به حمایت مسئولان نیاز دارند.
گرمابدری خاطرنشان کرد: محصولات تولید شده در حوزه تغذیه، پوشاک، تابلوهای هنری، وسایل ترئینی و چرم با کیفیت هستند و به دلیل حذف واسطه با قیمت مناسبی به شهروندان عرضه می‌شود.
وی اظهار داشت: بانوان زیادی در فازهای جدید مسکن مهر در منازل خود کار می‌کنند تا منبع در آمدی برای خود داشته باشند و برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات راهکار مناسبی برای معرفی و فروش محصولات خانگی آنها است.
فرمانده سپاه شهرستان پردیس یادآور شد: مسئولان و متولیان شهرستان به ویژه فرماندار شهرستان با برگزاری نمایشگاه به بانوان برای معرفی و عرضه محصولات کمک کردند و امیدواریم در مناسبت‌های مختلف این بستر فراهم شود تا کارآفرینان بتوانند تولیدات خود را به فروش برسانند.