پیام پردیس / این جلسه با حضور مدیران روابط عمومی سازمان ها، ادارات، نهادها، دانشگاه ها و موسسات دولتی شهرستان پردیس برگزار و فرماندار پردیس با اشاره به اهمیت و نقش روابط عمومی ها در تنویر افکار عمومی و تبیین اقدامات و دست آورد دستگاه ها افزود: مقام معظم رهبری جهاد تبیین را یک فریضه قطعی و فوری دانسته اند و روابط عمومی ها علاوه بر اینکه پل ارتباطی مردم و ادارت هستند باید در این راستا نیز فعالیت های هدفمند داشته باشند.
وی فعال سازی روابط عمومی و اطلاع رسانی را محدود به دستگاه های اجرایی ندانست و گفت: همه دستگاه ها و نهادها باید فعال شوند و با بهره گیری از آموزش های عمومی و تخصصی که شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان برگزار میکند قدرتمند و برنامه محور و منسجم شوند.
پورابراهیم عضویت مدیران روابط عمومی ها در قرارگاه رسانه ای جهاد تبیین را لازم دانست و تصریح کرد: ایجاد بستر مناسب برای اطلاع رسانی مستقیم در دستور کار قرار دارد تا مردم بتوانند به بهترین، دقیق ترین و به روز ترین اخبار و اطلاعات شهرستان دسترسی داشته باشند و از حرکت های خوب و رو به جلوی ادارات و دستگاه اطلاع پیدا کنند.
اثر گذاری فعالیت روابط عمومی ها در ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی، تدوین و اطلاع رسانی برنامه جامع ملاقات های مردمی در هر اداره با توجه به سیاست های دولت، راه اندازی ابزارهای اطلاع رسانی در پیام رسان ها، تهیه و ابلاغ برنامه دیدار روسای ادارات با خانواده معظم شهدا و ایثارگران برای سال آتی و ایجاد ساز و کاری برای ارزیابی عملکرد روابط عمومی ادارات و تجلیل از روابط عمومی های برتر از دیگر موارد مطرح شده توسط فرماندار پردیس در این جلسه بود.
در ادامه افراد حاضر به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مقرر شد برنامه دوره های آموزشی تخصصی مربوط به ارتقای دانش و توانمندی روابط عمومی ها هرچه سریعتر تدوین و در جلسه بعدی ابلاغ شده و به منظور افزایش مشارکت ادارات و نهادها در این امر، جلسات به صورت دوره ای در محل دیگر ادارات برگزار شود.
ایجاد پایگاه اطلاع رسانی با ابزار های قدرتمند برای قرارگاه رسانه ای، توجه ویژه به میز خدمت ادارات و برنامه های قرار خدمت برای تکریم ارباب رجوع، ارائه گزارش ماهیانه از فعالیتهای ادارات به دبیرخانه شورا، تشکیل یک بستر مناسب برای تبادل تجربه، اطلاعات و دانش مدیران روابط عمومی و صدور حکم عضویت مدیران روابط عمومی ادارات در قرارگاه رسانهای از دیگر مصوبات این جلسه بود.
همچنین مقرر شد صفحه مربوط به ادارات شهرستان در پورتال اطلاع رسانی فرمانداری راه اندازی و مدیران روابط عمومی نسبت به بروز رسانی این صفحه اهتمام لازم را داشته باشند.