تحویل زمین اهدایی خیر نیک‌‌اندیش پس از 10 سال به آموزش و پرورش

جستجو
صفحه اصلی
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
تحویل زمین اهدایی خیر نیک‌‌اندیش پس از 10 سال به آموزش و پرورش
تحویل زمین اهدایی خیر نیک‌‌اندیش پس از 10 سال به آموزش و پرورش

پیام پردیس / زمینی به مساحت 5000 متر مربع که از 10 سال قبل به صورت کتبی به آموزش و پرورش منطقه اهدا شده بود توسط کمالی بخشدار جاجرود پس از بازدید با همراهی عده‌ای از مقامات شهری از منطقه، تحویل مدیر آموزش و پرورش شهرستان پردیس شد.

مصطفی حسنوند با بیان اینکه فرهنگ احسان و نیکوکاری در حقیقت صدقه جاری است که باید بین آحاد جامعه نهادینه شود گفت: از آنجایی که خیرین یاریگران مجموعه تعلیم و تربیت هستند، خیر نیک اندیش مینویی پس از اطلاع از کمبود فضای آموزشی در منطقه با آمادگی و به صورت داوطلبانه قطعه زمینی به مساحت 5000 مترمربع در شهر جاجرود را جهت احداث فضای آموزشی هنرستان اهداء نمود که امیدواریم بخشی از کمبود فضای منطقه جبران شود.

مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس ادامه داد: به زودی مجمع خیرین مدرسه ساز و مدرسه‌یار در شهرستان پردیس تشکیل می‌شود تا به صورت منسجم و یکپارچه برای جذب کمک‌های داوطلبانه خیرین و مردم اقدام کنند، چرا که مهمترین تاثیر راه‌اندازی مجمع خیرین، بسترسازی برای مشارکت خرد و کلان مردمی در امر مقدس مدرسه‌سازی و بهسازی مدارس کم‌برخوردار است، حرکت خداپسندانه‌ای که سبب پختگی علمی و عملی دانش‌آموزان کم‌بضاعت در فضای مناسب آموزشی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نیکوکاران مدرسه‌ساز گام موثری در پیشرفت و توسعه علم و دانش در کشور به ویژه مناطق روستایی و محروم برداشته‌اند، افزود: ضروری است تا با فرهنگ‌سازی این گونه اقدامات هر روز شاهد گسترش بیشتر حضور خیرین در شهرستان پردیس باشیم و جا دارد از همه دلسوزان، خیرین و نیکوکاران برای کمک به ارتقای جایگاه تعلیم و تربیت این شهرستان دعوت به عمل آید.