برگزاری نخستین جلسه قرارگاه جهادی رفع نقص و تکمیل پروژه‌های مسکن مهر پردیس

جستجو
صفحه اصلی
سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱
برگزاری نخستین جلسه قرارگاه جهادی رفع نقص و تکمیل پروژه‌های مسکن مهر پردیس
برگزاری نخستین جلسه قرارگاه جهادی رفع نقص و تکمیل پروژه‌های مسکن مهر پردیس

پیام پردیس / با توجه به این‌که بخش عمده‌ای از پروژه‌های مسکن مهر پردیس در مرحله نهایی و در آستانه تحویل به مالکان قرار دارد، اتمام این پروژه‌ها اولویت مهمی است که شرکت عمران پردیس در راستای سیاست‌های شرکت عمران شهرهای جدید و وزارت راه و شهرسازی در حال پیگیری آن است. پس از بازدید هفته گذشته رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی و دستور ویژه دکتر رئیسی به منظور تلاش جهادی و حمایت ملی از پروژه‌های پردیس، اکنون تمام برنامه‌ریزی‌ها در راستای اتمام پروژه‌های مسکن مهر پردیس است.

در دو ماه انتهایی سال گذشته صورتجلسات مختلفی با کلیه سازندگان فازهای 5، 8 و 9 تنظیم شده که بر اساس آن انبوه‌سازان بخشی از تعهدات کوتاه عمل نموده و بر این اساس برنامه‌ریزی‌ها صورت می‌گیرد. با اعلام سرپرست شرکت عمران ظرف 45 روز انتهای سال، حدودا معادل 500 میلیارد تومان منابع به صورت نقدی و تهاتر مطالبات به پروژه‌ها تزریق شد. با توجه به انجام تعهدات از سوی شرکت عمران، هیچ کم‌کاری از انبوه‌سازانی که مطابق با صورتجلسات به قول خود عمل نکرده باشند، پذیرفته نیست.

در همین خصوص، نخستین نشست رسمی قرارگاه جهادی رفع نقص و تکمیل پروژه‌های مسکن مهر پردیس با حضور سرپرست، رئیس هیئت مدیره، معاون و مدیر فنی و اجرایی، مشاور فنی مدیرعامل شرکت عمران و مدیر طرح فازهای 5 و 9 برگزار شد. محوریت این نشست تعیین تکلیف انبوه‌سازان نامتعهد بود که با توجه به جمع‌بندی‌های صورت گرفته، مورد به مورد کلیه انبوه‌سازان مورد ارزیابی و در دسته‌بندی‌های مختلفی جهت تعیین تکلیف قرار گرفتند.

با اعلام پیرفرشی، رضایت مردم در اولویت قرار دارد و از این پس هیچ‌گونه فرصت برای تعامل با کم‌کارها وجود ندارد و با توجه به اینکه‌ صورتجلسات تنظیمی در ماه‌های پایانی سال گذشته با سازندگان، جامع و دقیق بوده، نامتعهدها به ایستگاه پایانی رسیده و می‌بایست در روزهای آینده از پروژه‌ها خداحافظی نمایند. با توجه به نشستی که امروز برگزار شد، آن دسته از انبوه‌سازان نامتعهد که پروژه آن‌ها در آستانه تحویل قرار دارد جریمه و ادامه روند به پیمانکار اورژانس رفع نقص سپرده خواهد شد. پروژه‌های کم‌کار با پیشرفت فیزیکی زیر 90 درصد نیز اقاله یا خلع ید می‌گردند و سازنده جدیدی در پروژه حضور پیدا می‌کند.

به گفته پیرفرشی، با دلیل حجم زیاد فعالیت‌ها در دو ماه انتهایی سال 1400 جهت رسیدگی به صورت‌وضعیت‌ها و همچنین پرداخت مطالبات توسط واحد مالی، شرکت عمران پردیس نشان داد در ساختار خود توانایی رسیدگی به این حجم از موضوعات در یک فرصت محدود را دارد؛ بنابراین از این پس سازندگانی که بنا به هر دلیلی منطبق با برنامه‌های زمان‌بندی به تعهدات خود عمل نکنند، بی‌درنگ از پروژه کنار گذاشته خواهند شد.