پیام پردیس / مهندسین مشاور مستقر در فازهای مسکن مهر با نقش نظارتی بر پروژههای عمرانی و به عنوان واسط میان شرکت عمران و انبوهسازان، یکی از بخشهای مهم پروژهها در پردیس به شمار میروند. پس از برگزای جلسات متعدد با انبوهسازان، این بار با نظر سرپرست شرکت عمران، جلسه هماندیشی با مهندسین مشاور مستقر در فاز هشت برگزار شد. در این نشست علاوه بر سرپرست و معاون فنی و اجرایی شرکت عمران، مدیران عامل و ناظرین مهندسین مشاور سبز اندیش، راهبرد سنا، ماوا، ری آب، نیرو و فجر توسعه حضور داشتند.
به گفته سرپرست شرکت عمران پروژه مسکن مهر از سال 1388 در پردیس شروع شد. پیچیدهترین بخش پروژه از سال 1391 شروع که در فازهای 5، 9، 8 و 11 سه شهر مجزا ساختیم که به لحاظ ماهیتی هر فاز تفاوتهایی دارند. در بررسی آماری که داشتیم، بر اساس سرشماری سال 1395، ما در ایران بیش از 300 شهرستان با جمعیتی زیر 100 هزار نفر داریم اما در پردیس هر کدام از فازها شاهد این جمعیت خواهد بود که نشاندهنده حجم کار در پردیس است.
پیرفرشی ادامه داد: برای تکمیل پروژهها باید هر کدام در هر جایگاهی تصمیمگیر باشیم. نمیتوانیم موضوعی را بلاتکلیف بگذاریم، حتی اگر لازم باشد باید از ظرفیتهای قانونی استفاده کنیم و شرکت نامتعهد را جایگزین کنیم. بنابراین اگر هر تصمیمی در بخش مدیریت بگیریم و در حوزه فنی مورد پیگیری قرار نگیرید یا کنترل و سازماندهی نشود میسر واقع نمیشود. تامین منابع پروژهها با مشقت فراوان در حال انجام است و باید در همه بخشها به صورت جدی همت کنیم و چند ماه آینده تقسیم کار داشته باشم تا شاهد به ثمر نشستن تمام تلاشها و تکمیل پروژههای مسکن مهر باشیم.
شناسایی مشکلات مردم دیگر موضوعی بود که پیرفرشی به آن اشاره داشت. سرپرست شرکت عمران گفت: بنده در 3 سال اخیر تقریبا روزانه در کارگزاری مسکن مهر حضور داشتم و به صورت دقیق مشکلات مردم را دیدم و میدانیم که بسیاری از مردم به صورت اضطراری به خانه خود احتیاج دارند و همه ما باید همت کنیم تا مردم هرچه زودتر بتوانند خانههای خود را تحویل بگیرند. باید همه مشکلات شناسایی شود، کارها دستهبندی و در نهایت گرهگشایی شود تا بتوانیم به زودی پرونده مسکن مهر را ببندیم.
سرپرست شرکت عمران در بخشهای پایانی صحبتهای خود گفت: اورژانس رفع نواقص به عنوان ابزار کار مهندسین مشاور در فاز هشت فعال است و به شدت پیگیر آن خواهیم بود. در پروژههایی که به مرحله نهایی رسیده و نواقص هنوز برطرف نشده، باید از ظرفیت اورژانس رفع نواقص استفاده کنیم که پرونده پروژه را ببندیم. در بخش پروژههای روبنایی نیز باید پیگیریها به دقت صورت گیرد و شاهد تکمیل پروژههای باقیمانده باشیم. باید بدانیم هر گرهی که از کار مردم باز شود، برکت آن در زندگی شخصی ما ساری و جاری خواهد بود.
در ادامه جلسه مهندس خدربیگلی معاون فنی و اجرایی شرکت عمران به صحبت پرداخت به ضرورت رفع نواقص پروژههای تحویلی اشاره داشت. مدیران عامل مهندسین مشاور سبز اندیش پایش و مهندسین مشاور ماوا نیز در پایان این مراسم به صحبت و بیان برخی از مشکلات مهندسین مشاور در پروژههای عمرانی پرداختند.