برگزاری آیین تودیع و معارفه شهردار سعیدآباد بخش جاجرود

جستجو
صفحه اصلی
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱
برگزاری آیین تودیع و معارفه شهردار سعیدآباد بخش جاجرود
برگزاری آیین تودیع و معارفه شهردار سعیدآباد بخش جاجرود

پیام پردیس / آیین تودیع و معارفه شهردار سعیدآباد، با حضور جمعی از مسئولان و خانواده معظم شهدا در سالن جلسات شهرداری سعیدآباد برگزار و محسن بخشنده به عنوان شهردار سعیدآباد معرفی شد.

در این آیین، فرماندار شهرستان پردیس ، مدیر کل دفتر فنی استانداری تهران، بخشدار بخش جاجرود، اعضای شورای اسلامی شهر سعیدآباد، فرماندهی محترم انتظامی بخش جاجرود و برخی دیگر از مسئولان شهرستان حضور داشتند.

بر این اساس "محسن بخشنده" با حکم محسن منصوری استاندار تهران به عنوان شهردار سعیدآباد معرفی و رسما آغاز به کار کرد.

همچنین از زحمات چند ماهه "محمد علی آقایی الموتی" سرپرست شهرداری سعیدآباد با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

محسن بخشنده در آیین معارفه خود اظهار داشت: تصویب و ابلاغ طرح هادی شهر برای رسیدگی به سایر امور مانند جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز، زیبا سازی شهری و سایر امور عمرانی شهر در اولویت قرار دارد.

وی ادامه داد: تصویر برداری هوایی برای دریافت طرح هادی انجام شده و بررسی‌های جمعیتی نیر پس از دستور اجرایی خواهد شد.

شهردار سعید آباد افزود: بازدید‌های میدانی از شهر جدیدالتاسیس سعید آباد انجام شده است و شهر زیر ساخت‌های مناسبی ندارد.

بخشنده توضیح داد: مسیر پر فراز و نشیبی برای اصلاح امور شهری پیش رو داریم و برای رفع مشکلات به همکاری مسئولان استانی و شهرستانی نیاز داریم تا خدمات رسانی مناسبی به شهروندان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه صنایع مستقر در شهر از خدمات شهری شهر سعید آباد مانند راه، پسماند و سایر امکانات استفاده می‌کنند، توضیح داد: صنایع مستقر در شهر آورده ای ندارند و از سوی دیگر شهرداری باید با درآمدزایی برای انجام امور هزینه کند و در این راستا با هم افزایی صاحبان صنایع برای ایجاد درآمد پایدار شهرداری اقدام خواهد شد.