اخبار کذب مترو باعث افزایش قیمت مسکن در پردیس می‌شود

جستجو
صفحه اصلی
جمعه ۲۴ آذر ۱۴۰۲
اخبار کذب مترو باعث افزایش قیمت مسکن در پردیس می‌شود
اخبار کذب مترو باعث افزایش قیمت مسکن در پردیس می‌شود

پیام پردیس / حجت الاسلام سیدحسین حسینی‌ امام جمعه شهرستان پردیس در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان ضمن دعوت به تقوای الهی و تسلیت شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س)، دو محور مهم خطبه فدکیه را برای حضار بازگو و اظهار کرد: مراسم تشییع نمادین حضرت زهرا(س) در شهرستان پردیس با همت مسوولان و ائمه جماعات برای سال دوم برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به شناخت بسترهای فساد و پیشگیری از آن در جامعه، گفت: عدم تبعیض در این حوزه در اولویت باشد و هیچکس، هیچ نهاد و دستگاهی نباید استثنا شود زیرا هیچ شخص یا نهادی نمی‌تواند با عذر انتساب به این‌جانب یا دیگر مسئولان کشور، خود را از حساب‌کشی معاف بشمارد.

امام جمعه پردیس افزود: با فساد در هرجا و هر مسند باید برخورد یکسان صورت گیرد و این مبارزه از درون قوه مجریه آغاز شود و مسوولان نگذارند در مجموعه آنها فساد رخ دهد زیرا اگر مراقبت نکنند خود مسوول هم در گناه و فساد گنه‌کار و فاسد شریک است.

حجت الاسلام حسینی ادامه داد: پاک‌دستی از اولویت‌های مدیریت باشد، زیرا اگر کسی‌ آلوده به فساد باشد، قادر نخواهد بود با فساد مبارزه کند و در‌گام بعدی اقدامی عملی و پرهیز از برخورد شعاری را سرلوحه کار قرار بدهیم.

امام جمعه پردیس اضافه کرد: آمریکا تاکنون ۴۰ بار از حق وتو به نفع رژیم غاصب استفاده کرده است و وتوی قطعنامه شورای امنیت توسط آمریکای جهانخوار، حاوی پیام‌هایی مانند ناکارآمدی و بی‌مصرفی نهادهای بین‌المللی است.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: وتوی آمریکا، بن‌بست راهبردی صهیونیست‌ها، چراغ سبزی برای جنایات بیشتر رژیم صیهونیستی و به نوعی سنگ را بستن و سگ را رها کردن است.

وی با اشاره به تشدید نفرت جهانی از آمریکا، تاکید کرد: با این کار مردم دنیا، هم از صهیونیست‌ها و هم آمریکا تنفر بیشتری پیدا خواهند کرد و حتی وحدت داخلی، آنها را هم دچار مشکلات اساسی خواهد کرد.

امام جمعه پردیس با اشاره به فرارسیدن شب یلدا، طولانی‌ترین شبِ سال، این روز را ترویج دهنده فرهنگ میهمانی و پیوند با خویشان دانست و عنوان کرد: شب یلدا فرصت مناسبی برای عمل به دستورات اسلام در پیوندهای «خانوادگی»، «خویشاوندی» و «اجتماعی» است.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به فرارسیدن روز حمل و نقل و مطالبه گری‌ها مردم از این حوزه، اذعان کرد: مردم از این وضعیت ناراضی هستند و صف‌های طولانی حمل و نقل باعث آزار ساکنین شده است و مسوولان استانی باید حمایت بیشتری برای تقویت ناوگان حمل و نقل انجام داده و نظارت‌ها نیز بیشتر شود.

وی افزود: در برهه‌ای جا‌به جایی درختان را بهانه‌ای برای تاخیر در کلنگزنی عنوان کردند و سالهاست مردم را با مترو سرکار گذاشتند و بارها وعده کلنگ زنی را دادند اما هم وعده های پوچ و تو خالی بود.

امام جمعه پردیس ادامه داد: هر از چندگاهی اعلام می‌کنند که متروی پردیس به زودی کلنگ می‌خورد. در این بین فقط قیمت مسکن را افزایش میدهند و پولدار ها پولدار تر و فقرا ضعیف تر و تحت فشار بیشتری قرار می‌گیرند و دیگر هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

حجت الاسلام حسینی ادامه داد: چرا باید مردم شهرستان پردیس با وعده های پوچ و احیانا هدفمند سرکار باشند و از اعتمادشان به دولت ها و نظام کم بشود.

وی اضافه کرد: با این اقدامات مردم به دلیل بالا رفتن قیمت مسکن، رهن و اجاره تحت فشار قرار میگیرند و برخی پولدارها همچنان میتازند و مستاجرین هم یک به یک توسط برخی از مالکین بیرون انداخته می‌شوند.

امام جمعه پردیس با اشاره به صفوف طولانی نانوایی‌ها در این شهرستان ابراز کرد: این صفوف طولانی آزار دهنده است و باید تعداد نانوایی‌ها بیشتر شود و اتاق اصناف می‌بایست حمایت بیشتری داشته باشد.