پیام پردیس / حیدری بخشدار مرکزی پردیس در این باره اظهار داشت: این بنای تاریخی که مربوط به اواخر دوره قاجار است، قابلیت ثبت ملی و تبدیل شدن به یک مرکز فرهنگی و تاریخی و پرداختن به امور گردشگری را دارد.
وی افزود: شناخت و نگهداری از آثار باستانی یک اصل اساسی در حفظ هویت و شناسنامه ملی و فرهنگی هر ملتاست.
حیدری تصریح کرد: با توجه به لزوم حفظ آثار باستانی و حفظ پیشینه فرهنگی و تاریخی، لازم است با تمهیدات و برنامهریزی دستاندرکاران و مسئولان توجه به آثار باستانی در برنامه قرار گیرد تا فرهنگ کهن سرزمین ما به دست فراموشی سپرده نشود.
بخشدار مرکزی پردیس در جریان بازدید پس از پاکسازی حمام تاریخی با اشاره به لزوم توجه به حفظ و ثبت آثار تاریخی و باستانی گفت: حفظ آثار باستانی به نوعی حفظ هویت و ماهیت هر ملتی است.
وی در ادامه به نقل از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پردیس ، سمیه خاکپور، هدف از این پاکسازی را، ساماندهی و آمادگی مراکز تاریخی و باستانی شهرستان با توجه به در پیش بودن ایام نوروز 1401 و بازدید گردشگران از آثار باستانی شاخص شهرستان دانست و افزود: این اقدام بنابر تاکید اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران و در راستای اجرایی شدن مصوبات جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان پردیس (ویژه نوروز 1401) با هماهنگی بخشداری مرکزی و دهیاری اصطلک اجرایی گردیده است.
مسئول اداره میراث فرهنگی نیز اظهار داشت: با مساعدت و حمایت بخشداری ها و شهرداری های شهرستان، این اقدام در رابطه با دیگر محوطه های باستانی و تاریخی شهرستان نیز اجرایی خواهد شد.