‍ اتمام حجت شهردار پردیس با کارکنان پلیس ساختمان

جستجو
صفحه اصلی
چهارشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۰
‍ اتمام حجت شهردار پردیس با کارکنان پلیس ساختمان
‍ اتمام حجت شهردار پردیس با کارکنان پلیس ساختمان

پیام پردیس / مرتضی همتی شهردار پردیس ضمن بازدید از مناطق آلوده ساخت و ساز در نواحی کارگاهی فاز هفت با حضور در جمع کارکنان واحد کنترل و نظارت با پرسنل این مجموعه اتمام حجت کرد.

وی در جریان این بازدید اظهار داشت: شهرداری پردیس طی یک سال گذشته از شرایطی دشوار و بحرانی به ساحلی نسبتا امن و آرام رسیده است.

شهردار پردیس ادامه داد: امروز در سایه تلاش شبانه روزی همه همکارانم، افتخارات بزرگی نظیر ثبت رکورد در احداث پروژه های عمرانی طی بازه های زمانی کوتاه مدت و همچنین انتخاب بعنوان شهرداری برتر استان کسب شده و من اجازه نمی‌دهم چنین توفیقات شاخصی تحت تاثیر حواشی مختلف قرار گیرد.

مرتضی همتی گفت: تعریف کار خوب یعنی اجرا در زمان مناسب و با کیفیت مناسب باید به مانند دیگر بخش های شهرداری پردیس در واحد کنترل و نظارت نیز نهادینه شود، بنابراین هنر یک پلیس ساختمان، پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز قبل از وقوع آن است.

وی افزود: در حال حاضر علاوه بر حراست و بازرسی شهرداری پردیس، دیگر نهادهای نظارتی نیز با اشراف کامل فعالیت های حوزه ساخت و ساز را زیر نظر دارند و همه کارکنان به ویژه پرسنل پلیس ساختمان باید برای اجراي قانون تلاش کنند تا ساخت و ساز غيرمجاز صورت نگيرد.

شهردار پردیس خطاب به متخلفان در بحث ساخت و سازهای غیرمجاز نیز متذکر شد: به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهم در سازه های فاقد پروانه شهر پردیس، خشت روی خشت چیده شود و با قانون شکنی ها قاطعانه و بدون مماشات برخورد می‌شود.