پارک فناوری پردیس بالغ ترین مرکز فناوری کشور است

جستجو
صفحه اصلی
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
پارک فناوری پردیس بالغ ترین مرکز فناوری کشور است
پارک فناوری پردیس بالغ ترین مرکز فناوری کشور است

پیام پردیس / دکتر دهبیدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف گفت: یکی از وجوه تمایز پارک فناوری پردیس با دیگر پارک ها در کشور، تبدیل شدن آن به یک شهر زنده برای شرکت های نوآورانه است به طوری که جریان زندگی در آن به چشم می‌خورد.

او ادامه داد: پارک فناوری پردیس دیگر محل تجمع چند شرکت نوآورانه و دانش بنیان نیست بلکه یک اکوسیستم زنده برای زندگی است که تمام موارد مورد نیاز زندگی از پارک، بانک، رستوران، مرکز خرید و ... در آن وجود دارد.

دهبیدی افزود: با گذری در این پارک هر فرد احساس زنده بودن محیط، پویایی محیط و زندگی کردن فناوران در آن را به چشم می‌بیند.

او گفت: در این پارک ما با شهری مواجه هستیم که فناوران در آن زندگی می‌کنند و تمام مایحتاج آنها در آن تامین شده است.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف افزود: خوشبختانه در این پارک علیرغم شرایط اقتصادی سخت موجود در کشور، فعالیت های توسعه، عمرانی و پیشبرد اهداف به نحو احسن در حال اجراست و این نشان دهنده مدیریت بالغانه و هوشمند پارک است که می‌تواند الگوی مناسبی برای همه پارک های علم و فناوری کشور باشد.

او به وجود شرایط مناسب همکاری در این پارک اشاره کرد و گفت: فضای مناسب کوآپ و شرکت های استارتاپی فضای خوبی برای هم افزایی ایجاد کرده است که می‌تواند به شرکت های فن آورانه خدمات خوبی ارائه دهد.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف افزود: برخی استارتاپ های موجود در پارک علم و فناوری شریف وقتی به نقطه خاصی از بلوغ می‌رسند، ظرفیت های پارک شریف دیگر پاسخگوی نیازهای آنها نیست که خوشبختانه در پارک فناوری پردیس زمینه برای فعالیت بهتر و بیشتر آنها مهیاست و بسیار خوب است که این شرکت های بزرگ برای ادامه فعالیت خود در پارک فناوری پردیس حضور یابند.

دهبیدی در پایان گفت: پارک پردیس به عنوان بالغترین پارک فناوری کشور، ظرفیت های فکری و دانشی بسیار مناسبی برای کمک به دیگر پارک های فناوری کشور ایجاد کرده است و استفاده از آنها می‌تواند به بهبود فضای نوآوری و فناوری کشور کمک کند.