مدیریت حاشیه نشینی سنتی و مدرن پردیس در دستور کار است

جستجو
صفحه اصلی
دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰
مدیریت حاشیه نشینی سنتی و مدرن پردیس در دستور کار است
مدیریت حاشیه نشینی سنتی و مدرن پردیس در دستور کار است

پیام پردیس / محمودحیدری بخشدار مرکزی پردیس گفت: تاخیر در بازنگری طرح هادی روستایی ساخت و ساز غیر مجاز را به همراه دارد و به دلایل تراکم جمعیت و کمبود اراضی، ساخت و ساز در روستاها نامتعادل شده است.

وی با اشاره به رفع مشکل طرح هادی در روستای واصفجان، توضیح داد: بازنگری طرح هادی این روستا تصویب شده و طی دو ماه آینده ابلاغ خواهد شد و در این بازنگری وسعت ۲ هکتاری روستا به ۶ هکتار می‌رسد.

بخشدار مرکزی ادامه داد: طرح هادی روستای باغکمش با ۵ هزار نفر جمعیت از ۲۰ سال گذشته بازنگری نشده است و با برنامه ریزی انجام شده و اعتبار دیده شده تا سال آینده اجرایی خواهد شد.

حیدری گفت: در حدود ۴ هزار و ۷۰۰ واحد صنفی و صنعتی در نواحی صنعتی خرمدشت و سیاهسنگ و بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی در کرشت و باغکمش در طرح ساماندهی نواحی صنعتی قرار نگرفتند.

وی با اشاره به اهمیت آموزش مسائل ایمنی درکارگاه هایی که در طرح ساماندهی قرار نگرفتند، اظهار داشت: کمیته ایمنی کارگاه ها با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تشکیل و مقرر شد با حضور در کارگاه ها مسائل ایمنی با رویکرد مشارکت پذیری به کارکنان آموزش داده شود.

بخشدار مرکزی با اشاره به ضرورت مدیریت مسئله بحران، توضیح داد: با ایمن سازی، بستر سازی و پیشگیری می‌توان آسیب ها را در زمان وقوع بحران به حداقل رساند و در این راستا اجرای طرح پوشش انهار، ساماندهی و ترمیم مسیر رودخانه ها و مسیل ها و نوسازی بافت های فرسوده برای کاهش خسارت وقوع بحران برنامه ریزی خواهدشد.

حیدری بابیان اینکه ۸۵ درصد از مساحت شهرستان پردیس در پهنه حفاظتی قرار گرفته است، توضیح داد: قرارگیری در پهنه حفاظتی نافی برنامه‎های دیگر نیست و این شهرستان در حوزه گردشگری و کشت گلخانه ای ظرفیت مناسبی دارد.

وی گفت : برای اجرای طرح بوم گردی در سطح شهرستان نیاز به همکاری دستگاه های اجرایی و رسانه ها داریم و برای حرکت به سوی اقتصاد مولد از طرح های پیشنهادی استقبال و حمایت می‌کنیم.

بخشدار مرکزی گفت: بخش مرکز ی از ۵ روستای کرشت، باغکمش، اصطلک، هیزم دره، واصفجان و شهر پردیس تشکیل شده و رشد جمعیتی این شهر بر اساس شاخص سازی در قالب مسکن مهر و بر اساس شاخص های سرانه مصرف آب، بیش از ۳۴۰ هزار نفر در شهرستان و عمده در شهر پردیس سکونت دارند.

حیدری با بیان اینکه برنامه ریزی های انجام شده بر روی کاغذ با وضعیت موجود فاصله زیادی دارد، اظهار داشت: برنامه ریزی باید بر اساس وضعیت موجود با اهداف تعیین شده و بر اساس ظرفیت ها و آسیب ها برنامه ریزی شود تا دچار موازی کاری نشویم و در این راستا اقتصاد مقاومتی طرح خوبی برای مقابله با زیاده خواهی با نقطه ثقل اهمیت روستا است.