پیام پردیس / در این بازدید رضایی به همراه حجت الاسلام حسینی امام جمعه شهرستان، عبدالملکی رئیس دادگستری، موسوی شهردار بومهن، گرمابدری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با خانواده ۳ شهید گرانقدر سجادیان، اقتداری و عزت الله نوشین دیدار کرد.
عبدالعظیم رضایی در این دیدار گفت: سوم خردادماه سال ۶۱ یکی از مهمترین نقاط عطف تاریخ جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس است که توانست بزرگترین حادثه تاریخ معاصر کشور را رقم بزند و صدام و رژیم بعثی عراق را که از سوی ابرقدرتهای جهان حمایت میشد از پای در آورد و خرمشهر آزاد شد.
وی افزود: آزادی خرمشهر نمادی از وحدت و همبستگی ملی و حضور شجاعانه مردم در عرصه های دفاع از تمامیت ارضی کشور بود. بی شک باورها و نگرشهای اصیل دفاع از حریم ارزشهای ناب این انقلاب را میتوان تا ابد برای تمامی آزادی خواهان و عدالت طلبان جهان تفسیر کرد.
رضایی ضمن تبریک این روز به خانواده های معظم شهدا، با اهدای لوح و هدایایی از این عزیزان تقدیر کرد.