پیام پردیس / شهردار پردیس گفت: یکی از برنامه های مدیریت شهری پردیس طی سال جاری توسعه فضای سبز به میزان ۱۵ هکتار است.
مرتضی همتی شهردار ضمن بازدید از واحد فضای سبز و گلخانه شهرداری، میهمان جمع صمیمی سبزبانان بود.
وی در جریان این بازدید اظهار داشت: حضور در جمع همکاران زحمتکش سبزبان که توسعه فضای سبز شهری مرهون تلاش های این عزیزان است برای من لحظاتی ارزنده محسوب میشود.
شهردار پردیس ادامه داد: پرسنل خدوم فضای سبز بعنوان عضوی محترم از خانواده بزرگ شهرداری پردیس در حین فعالیت همچون آینه ای تمام نما، سطح کیفی خدمات شهرداری را به نمایش میگذارد.
همتی افزود: بهبود وضعیت معیشتی همه پرسنل به ویژه کارگران با راه اندازی کارگروه رفاهیات در شهرداری پردیس در دستور کار قرار دارد که یکی مصوبات آن یکسان سازی دستمزدها و پایان تبعیض در این حوزه، ارتقای درجه قراردادها بر اساس شایسته سالاری و افزایش حقوق و مزایای کارکنان بود و تحقق یافت.
وی ادامه داد: این بهبود در شرایط پرداخت حقوق پرسنل از تلاش شبانه روزی و اهتمام جمعی همه همکارانم در بخش های مختلف شهرداری پردیس و تحقق بودجه سال ۹۹ به میزان بیش از پیش بینی ها نشات میگیرد.
ارتقای امنیت اجتماعی بوستان ها با همکاری نیروی انتظامی، حفظ و نگهداری از تجهیزات و بهبود روشنایی پارک ها از دیگر تاکیدات شهردار پردیس بود.