
پیام پردیس/ این جلسه به منظور بررسی روند اجرای طرح پایش تصویری در نقاط مختلف شهری و روستایی شهرستان برگزار و معاون فرماندار با اشاره به وجود دستورالعمل و شیوه نامه مصوب استانی در این خصوص گفت: مخاطرات انتظامی، ترافیکی و امنیتی وجود دارند و لزوم اشرافیت بر اتفاقات روی داده و ضرورت امنیت بخشی به محیط های شهری و روستایی هدفی است که اجرای طرح پایش تصویری دنبال میکند.
در ادامه پیرامون لزوم اخذ تاییدیه از کمیته فنی استان برای اقدامات انجام شده و در دست اجرا، پیشبینی بودجه مربوطه برای سال آتی و دقت در انتخاب مشاوران و مجریان واجد شرایط تبادل نظر صورت گرفت و شهرداران پردیس و بومهن گزارش اقدامات خود را ارائه کردند.
در پایان مقرر شد؛ زیرساختهای لازم در فازهایی از شهر پردیس که هنوز تحویل شهرداری نشده، توسط شرکت عمران این شهر برنامهریزی و اجرایی گردد همچنین بخشداری های بومهن و جاجرود ضمن نظارت براقدامات دهیاران در این زمینه، طرح های پیشنهادی روستا ها را برای تایید در کمیته فنی شهرستان جمع آوری و ارائه کنند.
05:54:53
07:26:15
12:20:00
17:12:25
17:33:24(3)(4).png)