چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی پردیس برگزار شد

جستجو
صفحه اصلی
يكشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷
چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی پردیس برگزار شد
چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی پردیس برگزار شد

پیام پردیس/ چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی پیش از ظهر امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسین توسلی، امیراله حقیقی فرماندار، حسینی رئیس دادگستری، فرماندهان سپاه و انتظامی شهرستان پردیس ، شهرداران و اعضای شورای شهر پردیس و بومهن، بخشداران بومهن و جاجرود، محمد قانبیلی عضو شورای عالی استان‌ها، روسای ادارات تبلیغات اسلامی، ورزش و جوانان، صنعت، معدن و تجارت و دیگر مدیران دستگاه‌های شهرستان پردیس در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

بنابراین گزارش این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی کشورمان آغاز سپس هر کدام از مسوولان نقطه نظرات خود را در خصوص اخلاقیات در حوزه کاری، مد و لباس و استفاده از الگوی ایرانی و اسلامی در حجاب ارائه دادند.

در پایان این جلسه امیرالله حقیقی فرماندار شهرستان پردیس در جمع‌بندی این جلسه اظهار داشت: امروز دستور جلسه ضعیف بود و باید این جلسات بسیار مهم که با محوریت امام جمعه و دستگاه‌های فرهنگی برگزار می‌شود به صورت ریشه‌ای به موضوعات مرتبط ورود کنند.

وی گفت: عمده برنامه ما باید با محوریت فرهنگی و در غالب کارگروه‌هایی به مسائل فرهنگی پرداخته شود.

حقیقی افزود: برپایی نمایشگاه دائمی در پردیس کارگروه دارد و با بررسی و ریشه یابی تمام مسائل با مدیریت اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی دیده و با همکاری شهرداری و عمران مکانی را برای احداث نمایشگاه دائمی با رعایت تمام مسائل ایجاد کنند.

سرپرست فرمانداری پردیس ادامه داد: تمام مسائل پردیس را باید ریشه‌ای حل کرد زیرا این شهرستان تازه تاسیس است و بافت فرهنگی آن همگن نیست.

وی اضافه کرد: نسخه حل مشکلات پردیس و اینکه در فازهای مختلف، در خصوص مباحث مسائل فرهنگی چه کاری کرده‌ایم را بررسی و با برنامه عمل کنیم.

حقیقی تصریح کرد: بزه‌های اجتماعی باید توسط سپاه و نیروی انتظامی ریشه یابی شود زیرا بسیاری از این آسیب‌ها به راحتی قابل حل شدن است.

سرپرست فرمانداری پردیس اظهار کرد: کارهای خوبی در پردیس صورت گرفته است اما اقدامات انتظامی و یا نظامی آخرین راهکار باید باشد.

وی بیان داشت: به طور حتم اگر بخواهیم قضایی و نظامی برخورد کنیم نتیجه نمی‌گیریم و در این حوزه پیشگیری یکی از اصلی‌ترین و بهترین راه‌ها است.

حقیقی افزود: زمانی که بحث مد و لباس در رسانه پخش می‌شود فردای این پخش این تغییر را در پوشش جوانان می‌بینیم و بلافاصله الگوبرداری می‌کنند.

سرپرست فرمانداری پردیس ادامه داد: الگوی مو اگر در دنیا مد شود در کشور ما نیز در کمتر از چند رود مد می‌شود و باید در این زمینه و الگوسازی اقدام شود.

وی اضافه کرد: در شهرستان پردیس می‌توانیم با کارها و برنامه‌های فرهنگی اقداماتی مثبت در جهت مد و لباس انجام دهیم؛ در این حوزه آموزش و پرورش می‌‌تواند با مشارکت خانواده‌ها، از امروز الگوی فرهنگی مناسب را آموزش دهد.

حقیقی تصریح کرد: دستگاه‌های ما ظرفیتی بالا دارند مانند سپاه، بسیج، شوراها و... که با حضور مردم و دعوت از جوانان می‌توانیم حرف دلشان را شنیده و راهکارهای مختلفی را اعمال کرد.

سرپرست فرمانداری پردیس اظهار کرد: در زمینه ریشه یابی طلاق، بحث مواد مخدر و... باید پویاتر عمل کنیم و با ۳۰ عضو این جلسه و کمک و مشارکت تمام اعضا به همراه یاری گرفتن از نخبگان، دانشگاه‌های بزرگ منطقه می‌توانیم مثبت عمل کنیم.