پیام پردیس / سرهنگ بهزاد عبديان در تشريح جزئیات اين خبر بيان داشت: در پی کسب خبری مبنی بر افزايش سرقت خودرو و لوازم داخل خودرو، موضوع در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهی شهرستان پردیس قرار گرفت.
اين مقام انتظامی افزود: کارآگاهان پليس آگاهی شهرستان پرديس با انجام فعاليتهای گسترده پليسی و اطلاعاتی و تعقيب و مراقبت شبانه روزی، يک نفر از سارقان اصلی را طی عملياتی غافلگيرانه دستگير کردند.
وي بيان داشت: با انجام اقدامات پليسی و تلاشهای شبانه روزی، متهم بعدی نيز دستگير و پس از اعتراف به فروش اموال مسروقه به یک مالخر در شهر بومهن، بلافاصله به مکان مورد نظر مراجعه و پس از هماهنگی با مقام قضائی، مالخر و تعدادی اموال مسروقه کشف و به پليس آگاهی انتقال داده شدند.
فرمانده انتظامي پرديس گفت:متهمان که از افراد حرفهای و سابقهدار بودند در تحقيقات پليسی به ۶فقره سرقت خودرو، لوازم داخل خودرو ،موتورسيکلت و... معترف شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان پرديس خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکيل پرونده مقدماتی جهت سير مراحل قانونی تحويل مراجع قضائی شدند.
سرهنگ عبدیان در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان میبایست ضمن رعايت موارد امنيتی و مجهز کردن اماکن خصوصی به تجهيزات ايمنی، هرگونه موارد مشکوک را با پل ارتباطی۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.