دستگیری عاملان درگیری با ماموران انتظامی در شهرستان پردیس

جستجو
صفحه اصلی
دوشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۰
دستگیری عاملان درگیری با ماموران انتظامی در شهرستان پردیس
دستگیری عاملان درگیری با ماموران انتظامی در شهرستان پردیس

پیام پردیس / سرهنگ بهزاد عبدیان در تشریح این خبر گفت: ۲نفر از افراد اراذل و اوباش که قصد برهم زدن نظم و آرامش و درگیری با پلیس وماموران انتظامی کلانتری ۱۲بومهن را داشتند، توسط ماموران انتظامی شهرستان پردیس دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجعقضایی معرفی و با صدور حکم و قرار مناسب روانه زندان شدند.

این‌ مقام انتظامی به مخلان نظم و امنیت عمومی که بخواهند با قدرت‌نمایی و حرکات غیرمتعارف آرامش عمومی شهروندان را خدشه‌دارنمایند هشدار داد و گفت: پلیس همیشه آماده است و اجازه نخواهد داد افراد شرور و اوباش با قدرت پوشالی و کذایی خود، امنیت وآرامش شهروندان را که خط قرمز پلیس است مختل و سلب کنند.

سرهنگ بهزاد عبدیان در پایان به ادامه همکاری و تعامل مردم با پلیس تاکید کرد و گفت: انتظار پلیس از مردم همکاری و تعامل بوده و ازشهروندان در خواست داریم مشاهده هر گونه حرکات غیرمتعارف از افراد مخل نظم و امنیت عمومی را در اسرع وقت با شمارهتلفن‌های۱۱۰ و۱۹۷ به پلیس اطلاع دهند.