پیام پردیس / سرهنگ بهزاد عبديان در تشريح جزئيات اين خبر گفت: فيلمی در خصوص عربدهکشی و استفاده از سلاح سرد توسط يکی از اراذل و اوباش در ميدان عدالت پرديس درفضای مجازی منتشر شد که بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی تصريح کرد: با انجام اقدامات پليسی توسط کارشناسان پليس فتا و پليس امنيت و اطلاعات، بلافاصله پس از انتشار تصاوير متهم شناسايی و در کمتر از ۸ساعت دستگير و روانه زندان شد.
اين مقام انتظامی به مخلان نظم و امنيت عمومي که بخواهند با قدرتنمايی و حرکات غيرمتعارف آرامش عمومی شهروندان را خدشهدار نمايند هشدار داد و گفت: پليس هميشه آماده است و اجازه نخواهد داد افراد شرور و اوباش با قدرت پوشالی و کذايی خود، امنيت و آرامش شهروندان را که خط قرمز پليس است مختل و سلب کنند.
سرهنگ بهزاد عبديان در پايان بر ادامه همکاری و تعامل مردم با پليس پرديس تاکيد و تصريح کرد: انتظار پليس از مردم همکاری و تعامل بوده و از شهروندان درخواست داريم هرگونه حرکات غيرمتعارف از افراد مخل نظم و امنيت عمومی را در اسرع وقت با شماره تلفنهای۱۱۰ و۱۹۷ به پليس اطلاع دهند.