مصاحبه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پردیس در مورد هیات فوتبال شهرستان

جستجو
صفحه اصلی
شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰
مصاحبه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پردیس در مورد هیات فوتبال شهرستان
مصاحبه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پردیس در مورد هیات فوتبال شهرستان

پیام پردیس / کاظم شادمهر رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پردیس در مورد هیات فوتبال شهرستان پردیس گفت: از شروع سال۹۹ به هیات فوتبال شهرستان تذکرات لازم در خصوص ساماندهی مدارس فوتبال ابلاغ شد، اما با گذشت قریب به دو سال و با وجود ظرفیت‌‌های بسیار خوب، ظاهراً فقط یک نفر موفق به اخذ مجوز مدرسه فوتبال شده است.

وی ادامه داد: تنها شخصی که موفق به اخذ مجوز مدرسه فوتبال در سال‌‌های گذشته شده، رئیس هیات فوتبال شهرستان بوده است! که ایشان همزمان مسئول یکی از مدارس فوتبال نیز می‌باشند.

شادمهر تاکید کرد: طبق آیین‌نامه مصوب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، هیات فوتبال استان تهران و هیات فوتبال شهرستان پردیس موظف هستند به متقاضیان دریافت مجوز مدرسه فوتبال این مجوز را اعطا کنند. 

وی افزود: چرا این مجوزها صادر نشده و چرا شهرستان پردیس باید از وجود مدارس فوتبال رسمی بیشتر محروم باشد! در شهرستان پردیس حداقل۱۰ الی۱۵ مربی فعال هستند که در همان قالب و با رده‌‌های سنی پایه کار می‌کنند اما هیچ‌گاه هیات فوتبال، کمکی برای گرفتن مجوز به این عزیزان نکرده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پردیس در پایان گفت: وجود انحصار در این عرصه، این شائبه که هیچ اهتمامی در مسئولین هیات فوتبال برای صدور مجوز جدید وجود ندارد را تقویت می‌کند.