پیام پردیس / سرهنگ بهزاد عبدیان در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع سرقتهای مکرر در کرشت، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی کلانتری بومهن قرار گرفت.
فرمانده انتظامی پردیس افزود: ماموران کلانتری بومهن با بررسی میدانی و اقدامات پلیسی دریافتند که سرقتها باخودروی وانت در ساعاتی خاص از شبانه روز صورت میگیرد و پس از بررسیهای به عمل آمده موفق به شناسایی ۴سارق حرفهای در این ارتباط شدند.
سرهنگ بهزاد عبدیان خاطر نشان کرد: در یک عملیات ضربتی متهمان دستگیر و در تحقیقات به ۸فقره سرقت در این شهرستان اقرار کردند.
وی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمین اموالی شامل آبگرمکن دیواری، آینه شمعدان مسی، یک دستگاه پمپ آب، یک دستگاه دوچرخه، آیفون تصویری، ۶عدد گاز پیکنیک، قفل درب ورودی منزل، مقادیری سیم، کابل و... کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی پردیس در خاتمه با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند به شهروندان توصیه کرد: ضمن رعایت هشدارهای امنیتی، در صورت مشاهده افراد مشکوک در محدوده محل سکونت خود، مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی۱۱۰ اطلاع دهند.