پیام پردیس / ترافیک سنگین در هر دو مسیر رفت و برگشت آزادراه تهران پردیس شهروندان را معطل و کلافه کرد.
ترافیک مربوط به صبح امروز، قبل از تونل اول به سمت تهران رخ داد و بنابر اظهار شهروندان، علت آن توقف خودروی راهداری داخل تونل بود و به گفتهی مسئولان شرکت آزادراه، توقف خودروی راهداری داخل این تونل و ایجاد این ترافیک به علت انجام عملیات نصب و تعمیر برخی تجهیزات الکترونیکی داخل تونل بود.
ترافیک سنگین ظهر امروز نیز قبل از تونل شماره۴ آزادراه به سمت پردیس رخ داد که باز هم به گفتهی مسئولان شرکت آزادراه، علت آن اجرای عملیات نصب تجهیزات شرکت همراه اول و تعمیر برخی تجهیزات الکترونیکی داخل این تونل بود.
اما میتوان دلیل اصلی ایجاد ترافیکهای اینچنینی در آزادراه تهران-پردیس را عدم مدیریت صحیح در زمانبندی اجرای چنین عملیاتی دانست!