پیام پردیس / دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی در سال 1403 با قرائت قرآن کار خود را آغاز کرد و در موضوعاتی همچون پیگیری مصوبات جلسه قبل، بررسی نیازهای فرهنگی شهر سعید آباد و برنامه ریزی فرهنگی مرتبط تشکیل شد.
در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین عبدالهی دبیر شورای فرهنگ عمومی ضمن خیر مقدم به حضار مصوبات جلسه قبل را قرائت کرد و در ادامه اعضای جلسه با توجه به مصوبات جلسه قبل فعالیتهاي انجام شده در ادارات مربوطه را گزارش کردند.
در ادامه جلسه قضاتلو نائب رئیس شورا ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور و همراهان گفت: شهرستان پردیس نسبت به برنامه ریزی دقیق برای اجرای برنامه گرامیداشت این عزیزان اقدام نماید و نتایج هم به اطلاع عموم جهت حضور گسترده در این برنامه رسانده شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان پردیس نیز ضمن ابراز تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهان اظهارداشت : مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید بر اساس موازین قانونی تصویب شود و نباید مغایرت داشته باشد.
وی کشور ایران را کشور امام رضا (ع) توصیف کرد و تاکید کرد که همه مسئولین باید نقش محوری در اجرای برنامه ها داشته باشند.